Relació família-escola

Creant una col·laboració essencial per al desenvolupament dels teus fills i filles

Creant una col·laboració essencial per al
desenvolupament dels teus fills i filles

Pensem que és imprescindible una bona relació entre família i escola. Ens agrada mantenir una  comunicació oberta, ja que creiem que és essencial per tal de garantir el seguiment de cada infant i del seu procés educatiu. Ens satisfà que compartiu tots els moments possibles amb nosaltres, participant en l’educació dels vostres fills i filles. Després d’anys d’experiència, utilitzem diverses eines que perquè aquest seguiment sigui el més continuat i el millor possible.

Agenda digital: La nostra eina per a una comunicació continuada

La nostra agenda digital és la millor eina per mantenir una comunicació diària i oberta amb les famílies. Podreu rebre informació detallada sobre el dia a dia del vostre fill o filla a la llar d’infants i compartir amb nosaltres informació rellevant sobre l’educació dels vostres fills.

Entrevistes individualitzades: Un moment per compartir

Ens prenem el temps per a realitzar entrevistes individualitzades al llarg del curs per poder compartir amb les famílies el progrés i l’evolució dels seus fills. Això ens ajuda a comprendre millor les necessitats de cada infant i a adaptar el nostre pla educatiu per assegurar el seu benestar.

Reunions informatives d’inici de curs

Per assegurar que les famílies estiguin ben informades sobre les activitats i l’evolució del centre, duem a terme reunions informatives a l’inici del curs. Això ajuda a les famílies a entendre millor el pla educatiu i a participar activament en la vida del centre.

Entrades i sortides: Un moment per intercanviar informació

Les entrades i sortides són un moment important per a intercanviar informació entre les famílies i el personal de la llar d’infants. Això ens permet mantenir una comunicació fluida i estar al dia de qualsevol novetat rellevant sobre els infants.

Participació en activitats del centre: Per a una educació enriquidora

Creiem que la participació activa de les famílies en les activitats del centre és essencial per a una educació enriquidora. Per això, us anirem fent propostes al llarg del curs perquè pugueu participar en tot allò que es fa al centre, tant dins com fora de l’horari escolar.